22.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Câteva ore fără apă din cauza unei vane

Câteva ore fără apă din cauza unei vane

Sute de familii au rămas fără apă din cauza unei vane închise pentru conectare locuințelor de pe strada Nicolae Iorga din Pașcani. Mai exact, robinetul aflat într-o stare avansată de degradare a rămas blocat pe poziția închis și pentru remedierea problemei, este necesară înlocuirea vanei.

Apa a fost întreruptă astăzi, 19 octombrie, câteva ore în Municipiu, Zona Deal și suburbiile Boșteni și Sodomeni din cauza unei defecțiuni ce a apărut la vana amplasată pe strada 1 Decembrie din Pașcani. Mai exact, muncitorii de la Hidrotehnice ce desfășoară lucrări pentru conectarea rețelei noi la casele de pe strada Nicolae Iorga au fost nevoiți să închidă o vană. Din cauza vechimii acesteia, robinetul a rămas blocat și este nevoie de schimbarea.

 “În vederea remedierii unei pierderi apărută la o vană de 200 mm diametru, miercuri 19 octombrie 2016, până la ora estimată 14.00, furnizarea apei potabile este întreruptă către utilizatorii din Zona Deal a municipiului Pașcani, inclusiv suburbiile Boșteni și Sodomeni. Echipa de intervenție depune eforturi pentru a limita perioada de întrerupere a apei potabile. spun reprezentanții operatorului de apă și canalizare.

Reprezentanții operatorului de apă și canalizare Apa Vital spun că se confruntă din ce în ce mai des cu astfel de probleme, dat fiind vechimea rețelelor dar mai ales lipsa de investiții de zeci de ani.

“Problemele de acest gen vor dispărea atunci când se vor face investiții majore cu fonduri europene cât și din cele din fonduri proprii. „ spun reprezentanții operatorului de apă și canalizare.

Operatorul de apă și canalizare Apa Vital pune la dispoziția utilizatorilor un număr de telefon, 0232 969 pentru informații, detalii suplimentare sau sesizări.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow