1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Linii de gardă noi la Spitalul de Urgenţă Paşcani, de la 1 septembrie

Spitalul de urgenta PascaniZiua de 1 septembrie a adus schimbari importante in activitatea Spitalului de Urgenta Pascani. Incepand de ieri, pacientii care calca pragul unitatii medicale beneficiaza de trei linii noi de garda, deosebit de importante in tratarea bolnavilor.

Pe langa liniile de garda existente deja pe medicina interna, pediatrie, obstetrica ginecologie, chirurgie si Compartimentul de Primiri Urgente vor mai functiona 24 de ore din 24 laboratorul de analize medicale, radiologie – imagistica medicala si Anestezie-Terapie Intensiva.

Astfel, pacientii nu vor mai astepta a doua zi ca sa afle mai multe despre starea lor de sanatate si vor fi tratati imediat de afectiunile de care sufera.

Din punctul acesta de vedere, unitatea medicala va functiona la un nivel de competenta mult mai complex, schimbare prin care se doreste clasificarea spitalului la un alt nivel.

In perioada urmatoarea, mai exact de la 1 octombrie va mai infiintata inca o linie de garda pe ortopedie, fapt care va duce la un numar foarte mic de pacienti transferati la unitatile medicale din Iasi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow