More

  Linii de gardă noi la Spitalul de Urgenţă Paşcani, de la 1 septembrie

  Array

  Spitalul de urgenta PascaniZiua de 1 septembrie a adus schimbari importante in activitatea Spitalului de Urgenta Pascani. Incepand de ieri, pacientii care calca pragul unitatii medicale beneficiaza de trei linii noi de garda, deosebit de importante in tratarea bolnavilor.

  Pe langa liniile de garda existente deja pe medicina interna, pediatrie, obstetrica ginecologie, chirurgie si Compartimentul de Primiri Urgente vor mai functiona 24 de ore din 24 laboratorul de analize medicale, radiologie – imagistica medicala si Anestezie-Terapie Intensiva.

  Astfel, pacientii nu vor mai astepta a doua zi ca sa afle mai multe despre starea lor de sanatate si vor fi tratati imediat de afectiunile de care sufera.

  Din punctul acesta de vedere, unitatea medicala va functiona la un nivel de competenta mult mai complex, schimbare prin care se doreste clasificarea spitalului la un alt nivel.

  In perioada urmatoarea, mai exact de la 1 octombrie va mai infiintata inca o linie de garda pe ortopedie, fapt care va duce la un numar foarte mic de pacienti transferati la unitatile medicale din Iasi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI