21 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Limitare de viteză și tonaj în Vatra Pașcani

Veşti bune pentru locuitorii din Vatră. Începând de săptămâna viitoare în această zonă nu vor mai circulă autovehicule cu gretate mai mare de 7,5t. În plus viteza de deplasare a vehiculelor va fi mai mică.

Păşcănenii din zona Vatră trăiesc un coşmar în fiecare zi când pe stradă se deplasează atoutilitare încărcate. Problema a fost adusă în atenţia administraţiei locale de Pavel Mahu, care locuieşte la intersecţia străzilor Ştefan cel Mare cu Morilor. Bărbatul s-a prezentat astăzi la audienţele săptămânale şi a cerut edililor să ia măsuri deoarece de câteva luni pereţii casei sale au început să crape din cauza trepidaţiilor create de maşinile de mare tonaj.

Subiectul a fost discutat şi în comisia de circulaţie reunită zilele trecute. Atunci, şeful Poliţiei Locale, Vasile Avasiloaiei, le-a transmis membrilor comisiei că ar trebui montat un indicator care să limiteze viteza de deplasare a vehiculelor la 30 km/h, iar accesul autoutilitarelor cu greutate mai mare de 7,5 t să fie interzis. Propunerea sa a fost aprobată unanim de comisie.

Administratorul public, Gică Zanet, cel care a ţinut audienţele astăzi, i-a spus păşcăneanului că săptămâna viitoare, lucrătorii de la Gospodărie Comunală vor monta cele două indicatoare: de limitare a vitezei şi interzicerea maşinilor de mare tonaj.

Menţionăm că la audienţele de astăzi s-au prezentat aproximativ 10 persoane cu probleme de fond funciar şi sociale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow