More

  Limitare de viteză în Paşcani, pentru maşinile de tonaj

  Array

  Noi restricţii de circulaţie în municipiul Paşcani, de acesta dată pentru maşinile de tonaj. Comisia de Circulaţie, întrunită astăzi în şedinţă, a stabilit că în interiorul municipiului, viteza de circulaţie să fie redusă de la 50 la 30 km/oră. Măsură va intra în vigoare imediat ce vor fi amplasate indicatoarele de restrictie, la intrările/ieşirile din oraş.
  Totodată comisia a stabilit montarea de echipamente electronice pentru monitorizarea vitezei în zona podului peste calea ferată, la ieşirea spre Iaşi.
  Totul a pornit de la mai multe sesizări primite de locatarii de pe strada Grădiniţei, din apropierea podului spre calea ferată. Ei au reclamat faptul că din cauza vitezei exagerate cu care circulă maşinile de tonaj, mai ales noaptea,  sunt afectate locuinţele din zonă. Oamenii au cerut administratiei locale restricţionarea şi chiar interzicerea traficului greu prin devierea pe alte străzi.
  Membrii comisiei au ajuns la concluzia că nu pot limita accesul maşinilor de tonaj în oraş iar traficul nu poate fi deviat pentru că Pascaniul nu are  o şosea de centură.
  Menţionăm că în intersecţia de la Spitalul de Urgenţă din Paşcani urmează să fie amplasate semafoare, măsură care ar ajuta  la viteza de circulaţie în această zonă.

  Ce părere ai?

  Articolul precedentSTIRILE INFOBIT 19 SEPTEMBRIE 2017
  Articolul următorANUNT DE MEDIU

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet