23.5 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Limbile străine care vă aduc un salariu de până la 8.000 de lei pe lună

Tinerii români care ştiu limbi nordice nu îşi fac griji în privinţa locului de muncă. Sunt vânaţi de toate marile companii, iar salariile ajung la 8.000 de lei pe lună. În plus, sunt prea multe joburi şi prea puţini candidaţi, aşa că mulţi sunt angjaţi încă de pe băncile şcolii.

Alexandra Bârsan a terminat Facultatea de Administraţie şi Afaceri în limba germană. A lucrat o vreme în ţară, dar vrea să plece în Germania.

„Mi-am dat seama că am nevoie să mă dezvolt personal şi ca să văd eventual ce merge bine acolo şi să pot aduce acele lucruri în România. Nu ştiu ce va fi, poate o să-mi placă foarte mult, poate o să găsesc un loc foarte bun de muncă acolo”, spune Alexandra Bârsan, absolventă.

Tinerii care ştiu bine o limbă nordică sunt vânaţi de multe companii mari. Sunt însă prea puţini candidaţi pentru joburile de pe piaţă.

„Am ales să mă înscriu la norvegiană-engleză pentru că îmi oferă o oportunitate mai mare în viitor și limbile nordice se caută mult mai mult decât limbile internaționale”, spune Alexandra Bârsan, absolventă.

Continuarea pe DIGI 24

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow