21.3 C
Paşcani
sâmbătă, martie 25, 2023
Array

Limba germana la Scoala Postliceala Sanitară Centrul de Studii „Ştefan cel Mare şi Sfânt” Paşcani

În sesiunea examenelor de absolvire a studiilor pe care le susţin viitorii asistenţi medicali generalişti s-a încheiat un nou parteneriat la nivelul Şcolii Postliceale Sanitare Centrul de Studii „Ştefan cel Mare şi Sfânt” Paşcani prin domnul preşedinte fondator manager general prof. dr. Viorela ENEA si o organizaţie care asigură contracte de muncă pentru asistenţii medicali în Germania. OpenJobLine reprezentată de către domnul Dan Tolici asigură cursuri gratuite de limbă germană în sediul unităţii de învăţământ atât pentru elevi cât şi pentru asistenţii medicali care doresc să se pregătească pentru o carieră medicală în Germania.
Printre facilităţile acordate prin parteneriat se numără recunoaşterea diplomei în Germania, organizarea şi susţinerea examenului de limbă nivel B1/B2, contract de muncă pe o perioadă de minim 2 ani, care este egal în drepturi şi obligaţii cu cel al cetăţenilor germani.
Elevii şcolii care doresc să se înscrie în program pot beneficia de bursă de studii de până la 50% din valoarea taxei de şcolarizare, atât pentru anii I, II cât şi III. De asemenea, de acordă 5 burse sociale echivalente cu taxa de şcolarizare elevilor care provin din medii sociale defavorizate.
Menționăm că, înscrierile la Scoala Postliceala Sanitară Centrul de Studii „Ştefan cel Mare şi Sfânt” Paşcani continuă, săptămâna aceasta admiterea realizandu-se pe bază de dosar, urmând ca de saptămâna viitoare să înceapă cea de-a doua etapă pe bază de test de admitere.

COMUNICAT DE PRESA

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow