21.2 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Liliana Romaniuc, bilant dupa alegeri: Pascanenii au decis sa ramana la fel! Nici aici, nici in comune nu mai exista organizatii PDL – VIDEO

Marti, 11 decembrie 2012, in cadrul unei conferinte de presa, candidatul ARD pentru Camera Deputatilor in Colegiul 5 a facut un bilant dupa campania electorala. Pentru inceput ea a multumit stafului de campanie si celor care au avut incredere si au votat-o.
,, Multumesc stafului de campanie, celor care au avut incredere in mine si m-au votat. Chiar daca rezultatul nu a fost cel pe care il asteptam am incredere ca cei are m-au votat pot reprezenta inceputul pentru o viitoare schimbare…’’
In acelasi context fostul candidat ARD a impartasit ziaristilor cateva dintre concluziile care s-au desprins din acesta campanie.
,,Am crezut ca la Pascani este nevoie de schimbare. Am crezut intr-o campanie bazata pe proiecte si programe politice insa am constatat ca am fost singurul candidat cu un astfel de program dar care nu a fost apreciat. Am crezut in dialog dar am avut parte de niste emisiuni de tip monolog, am crezut intr-o campanie bazata pe respect si corectitudine dar nu de fiecare data a fost asa. Am mai constatat ca atat in Pascani cat si in comunele din colegiu nu mai exista organizatii PDL…”

Mai mult, Liliana Romaniuc si-a asumat esecul in acesta campanie si a vorbit despre motivele pentru care a obtinut aproape 12%. Din voturi.
,, Nu am cunoscut suficient electoratul, credeam ca se poate schimba mai usor. Am constatat ca, mai ales la comune, optiunea cetatenilor este aceesi cu optiunea primarului. Mai mult, acesta zona este dominata, de prea mult timp, de PSD iar acest lucru s-a impregnat in memoria coelctiva. O alta problema a fost lansarea mea tarzie in acesta campanie, precum si lipsa de sprijin din partea organizatiilor PDL….,,
La finalul conferintei de presa Liliana Romaniuc a concluzionat, cu dezamagire in glas, ca ,, La Pascani, oamenii au decis sa ramana la fel…” si a pus cateva intrebari retorice care merita o analiza atenta pe viitor.
,, Imi asum esecul din acesta campanie. Cum este posibil sa alegi aceeasi oameni daca ei nu au facut nimic? Cum este posibil ca decizia sa fie luata doar de cei in varsta si cei cu o pregatire precara? Cum este posbil ca in anul 2012 sa mai existe cetateni carora sa le fie teama sa vorbeasca si cu alti politicieni, de frica primarului? Cum este posibil ca o comunitate sa accepste o situatie de care nu este multumita?…”

Orizont.info

Alte articole

Restricții pentru traficul greu pe strada Unirii. Kogălniceanu rămâne cu sens unic

Sedinta importanta pentru circulatia rutiera in anumite zone din...

 Seniorii ceferiști, întâlnire emoționantă lângă locomotiva de epocă din Pașcani

Intalnire cu mare incarcatura emotionala, duminica, 1 octombrie, in...

Seniorii pășcăneni, sărbătoriți de ziua lor – FOTO

Ziua internationala a persoanelor varstnice a fost sarbatorita prin...

Festivitate de deschidere la Clubul Copiilor Pașcani – VIDEO

Clubul Copiilor din municipiul Pascani si-a deschis portile pentru...