More

  Liga a 3 a: Otelul II Galati – CSM Kosarom 2-2. Stiinta Miroslava a cazut in liga a 4 a

  Array

  foto fotbal

  Etapa cu numarul 25 din Liga a 3 a Seria 1 la fotbal, a transat lupta la retrogradare si a schitat in proportie de 90% clasamentul seriei pentru 2013.

  Echipa locala CSM Kosarom Pascani, s-a deplasat la Galati, unde pe stadionul “Ancora” din localitate, au intalnit pe Otelul II.

  Galatenii au condus cu 2-0 prin golurile marcate de Adascalitei, pana aproape de sfarsitul partidei, insa in ultimele 7 minute pascanenii au inscris de doua ori, in minutele 83 si 84 prin Nutescu si Lipovanu.

  Aerostar Bacau, si-a asigurat locul in liga a 3 a si pentru sezonul viitor prin victoria cu 2-1 in deplasarea de la Roman, in timp ce contracanditata la retrogradare, Stiinta Miroslava, a fost invinsa in deplasarea de la Moinesti cu scorul de 3-2 si de la anul va evolua in liga a 4 a.

  In ultima etapa, ce va avea loc joi, 30 mai, incepand cu ora 18.00, pascanenii vor primi vizita celor de la CSM Moinesti. Ca o mentiune inaintea etapei, pascanenii ocupa locul 6 al ligii cu 31 puncte acumulate in 21 partide disputate, in timp ce CSM Moinesti, se afla pe locul 2 cu 40 puncte acumulate in 21 jocuri disputate.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet