More

  Lidia Buble și Ion Paladi vin la Todirești

  Array

  Lidia Buble și Ion Paladi vin la Todirești

  Jumătatea lunii august se anunță una plină de evenimente în comunele din preajma Pașcaniului. Târguri și artiști de renume sunt așteptați în județ, moment când va fi marcat și ziua comunei. Astfel, în week-endul 19 -20 august în Tătăruși, Ruginoasa, Moțca și Todirești fii satului sunt așteptați la sărbătoare. Pe lista celor care vor urca pe scenă sunt nume sonore, de la cei care cântă muzică populară până la cei de muzică dance.

  Lidia Buble vine la Todirești. În urma unui sondaj de opinie realizat pe raza comunei, mai mulți cetățeni și-au dorit-o pe artistă să cânte cele mai cunoscute melodii.  De asemenea, bătrânii satului l-au vrut pe Ion Paladi. Dorințele lor se împlinesc în ziua de 20 august, atunci când are loc în centrul comunei evenimentul dedicat cetățenilor. Pe lista invitaților va fi și Aurel Moldoveanu alături de alți doi artiști debutanți și locali dar și un DJ care va întreține atmosfera.

  Ca la orice sărbătoare, pe terenul de sport din apropiere va fi amenajat parcul de distracții și zona unde se vor comercializa produse alimentare și nealimentare dar și băuturi răcoritoare.

  Dacă de obicei sărbătoarea era marcată în prima duminică din luna mai, s-a decalat ziua pentru că în august foarte mulți localnici se întorc acasă din străinătate.

  Dupa concert va avea loc un foc de artificii.

  Pentru acest eveniment, conducerea Primariei va aloca de la bugetul local suma de 41.550 lei.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet