13.3 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Array

Liderul PMP cimentează gropile din asfalt. Primăria caută motiv să îl amendeze

sorin oralu

Lecţie de administraţie din partea liderului PMP Paşcani. În cursul zilei de sâmbătă, Sorin Olaru împreună cu câţiva muncitori au acoperit cu beton o groapă de pe strada Dragoş Vodă, asfaltata de curând. Cetăţeanul susţine că a încercat să demonstreze că astfel de probleme pot fi rezolvate cu uşurinţă dacă este bunăvoinţă şi interes. Asta după ce nu a primit nici un răspuns de la cei responsabili în urma unei sesizări făcute de câteva săptămâni de zile.

Problema a apărut după ce Apa Vital a intervenit pentru executarea unor lucrări de reparaţii la reţeaua de furnizare a apei. A fost spart asfaltul dar după finalizarea lucrărilor groapa a fost acoperită doar cu prundiş.
Din acest motiv circulaţia rutieră în zona a fost afectată iar maşinile erau obligate să intre pe sensul opus de mers pentru a ocoli groapa din ce în ce mai adâncă din asfalt.

Administratia locală nu prea a gustat iniţiativa liderului PMP Paşcani. Muncitorii au mers la fata locului si au spart covorul de ciment turnat de cetateni . Mai mult, Poliţia Locală a primit sarcina să ancheteze acest caz pe motiv că lucrările ar fi fost executate pe domeniul public, fără nici o autorizaţie de la Primărie.
Menţionăm că pe strada Dragoş Vodă, reabilitată de curând, au apărut infiltraţii de apă de la o conductă spartă. Asta deoarece ţeava de zeci de ani de zile nu a fost schimbată. Acum, pentru orice intervenţie când sunt avarii trebuie stricat asfaltul iar reparaţiile cad tot în sarcina operatorului.

Alte articole