More

  Liderul PMP cimentează gropile din asfalt. Primăria caută motiv să îl amendeze

  Array

  sorin oralu

  Lecţie de administraţie din partea liderului PMP Paşcani. În cursul zilei de sâmbătă, Sorin Olaru împreună cu câţiva muncitori au acoperit cu beton o groapă de pe strada Dragoş Vodă, asfaltata de curând. Cetăţeanul susţine că a încercat să demonstreze că astfel de probleme pot fi rezolvate cu uşurinţă dacă este bunăvoinţă şi interes. Asta după ce nu a primit nici un răspuns de la cei responsabili în urma unei sesizări făcute de câteva săptămâni de zile.

  Problema a apărut după ce Apa Vital a intervenit pentru executarea unor lucrări de reparaţii la reţeaua de furnizare a apei. A fost spart asfaltul dar după finalizarea lucrărilor groapa a fost acoperită doar cu prundiş.
  Din acest motiv circulaţia rutieră în zona a fost afectată iar maşinile erau obligate să intre pe sensul opus de mers pentru a ocoli groapa din ce în ce mai adâncă din asfalt.

  Administratia locală nu prea a gustat iniţiativa liderului PMP Paşcani. Muncitorii au mers la fata locului si au spart covorul de ciment turnat de cetateni . Mai mult, Poliţia Locală a primit sarcina să ancheteze acest caz pe motiv că lucrările ar fi fost executate pe domeniul public, fără nici o autorizaţie de la Primărie.
  Menţionăm că pe strada Dragoş Vodă, reabilitată de curând, au apărut infiltraţii de apă de la o conductă spartă. Asta deoarece ţeava de zeci de ani de zile nu a fost schimbată. Acum, pentru orice intervenţie când sunt avarii trebuie stricat asfaltul iar reparaţiile cad tot în sarcina operatorului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet