17.3 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Liderul de sindicat de la RAGCL solicita in instanta bani si pentru morti. Maistrul cu pretentii de director vrea sa primeasca de la Regie aproximativ 3 miliarde lei.

Razboi total intre conducerea RAGCL si sindicat. In urma cu un an, maistrul Neculai Apostol,care in timpul liber este si lider de sindicat, a cerut conducerii institutiei suma de 2,8 miliarde lei, bani care chipurile ar fi trebuit sa le primeasca
angajatii din urma.Este vorba despre diferite sporuri sau prime de vacanta.

Fiind trimis repede la “plimbare” de directorul Geta Sandu, in 2011, maistrul a actionat Regia in instanta.La un an dupa acest lucru, acelasi personaj care si-a angajat toate neamurile la RAGCL a suspendat procesul.In urma cu cateva luni Apostol si-a adus aminte de proces si a decis sa-l continue. Astfel, in data de 17 octombrie 2012, cele doua parti se vor razboi din nou in fata magistratilor.De aceasta data, printr-o intampinare “aparatorul muncitorilor” are fise cu doleantele fiecarui salariat in parte.Numai ca, gurile rele spun ca multe dintre acestea ar fi semnate de fapt tot de maistru. Totusi,acest lucru nu l-a impiedicat pe liderul de sindicat sa mearga mai departe, chiar daca oamenii spun ca tabelele anexate la dosar ar fi false.

Continuare pe Ziarul de Pascani

Alte articole