22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Liderul consilierilor judeţeni PNL Iaşi a murit. Daniel Minciună avea 42 de ani şi era unul dintre cei mai aprecieţi liberali

Liderul consilierilor PNL din cadrul Consiliului Judeţean Iaşi a decedat în cursul zilei de miercuri, 15 februarie, în urma unui stop-cardio respirator cauzat, cel mai probabil, de afecţiuni cardiace.

Daniel Minciună, în vârstă de 42 de ani, se afla în jurul orei 14.00 la terminalul de plecări al Aeroportului Internaţional din Iaşi. La un moment dat, tânărului liberal i s-a făcut rău iar la faţa locului a fost chemată o ambulanţă cu medic. Minciună a fost găsit de echipajul de pe ambulanţă în comă profundă. Victima a fost intubată şi ventilată mecanic şi după aproximativ 10 minute a suferit un stop cardio-respirator. Medicii au iniţiat manevrele de resuscitare şi l-au transportat în stare foarte gravă la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi, acolo unde în scurt timp a decedat. În trecut, Daniel Minciună a fost director al Direcţiei Regionale de Administrare a Drumurilor şi Podurilor, funcţie la care a renunţat atunci când a candidat pentru un post de consilier judeţean. După ce a obţinut cea din urmă funcţie a fost desemnat liderul consilierilor judeţeni PNL.

Citeste mai mult pe Adevarul

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow