7.7 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Liderii anti Apa Vital debransati de la apa. Odata cu ei alte 120 de apartamente

Apa Vital a reluat masurile de intrerupere a furnizarii apei la Pascani. In cursul zilei de astazi au ramas fara apa, locatarii de la blocurile Moldova, scarile C si D si blocurile D2, scarile A si B. Robinetele vor fi deschise doar dupa ce locatarii isi vor achita consumurile de apa, neplatite de aproape un an de zile.

Operatorul iesean motiveaza ca intreruperile au fost anuntate din timp si ca sunt necesare pentru recuperarea debitelor acumulate de aproape un an de zile. Pentru evitarea unor astfel de situatii locatarii de la bloc trebuie sa isi desemneze un reprezentant de scara care sa semenze contractul de delegare si sa transmita tabelul cu consumurile de apa pe baza caruia locatarii vor putea sa isi achite individual consumurile.

Intamplator sau nu, blocurile debransate sunt exact cele care unde locuiesc liderii militantilor anti-Apa Vital. Este vorba despre Ioan Motatu, Ioan Radu si Dumitru Popa. Reprezentantii regiei sustin ca restrictiile de astazi nu au legatura cu cei trei pascaneni si ca masurile vor continua si la alte scari de bloc acolo unde nu au fost incheiate cotnracte de furnizare.

Mentionam ca restrictiile de astazi au afectat aproape 124 de apartamente. Robinetele au fost inchise imediat dupa finalizarea unor interventii la retelele de distributie anuntata inca de ieri. In restul blocurilor afectate de lucrari a fost reluata furnizarea apei.

Update: La scurt timp locatarii de la blocul D2, scarile A si B au semnat contractele de distributie si a fost reluata furnizarea apei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow