22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
22.6 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Licitaţie pentru spaţiile comerciale şi terenurile din pieţe

  Ultimele știri

  Primăria Paşcani scoate la licitaţie mai multe spaţii şi terenuri comerciale din cele două pieţe agroalimentare. Proiectele de hotărâre au fost deja transmise consilierilor locali şi urmează să fie aprobate în şedinţa de la sfârşitul acestei luni.
  În hala din Piaţa Vale vor fi scoase la licitaţie mai multe spaţii pentru o perioadă de cinci ani de zile: 9 a câte 3,6 metri şi alte nouă cu o suprafaţă de la 21 la 70 de metri. Preţul minim de închiriere este de 199, 29 lei la spaţiile mici şi 55,33 lei/mp la cele mai mari.
  În aceeaşi şedinţă ar urma să fie aprobată şi metodologia de închiriere prin licitaţie publică a unor suprafeţe de teren 5 în piaţa Vale şi 4 în zona Deal.
  Preţul de pornire este de 29.50 lei/mp. Menţionăm că administratia locală pregăteşte un proiecte de reabilitare a Pieţei din zona Vale care să fie finanţat chiar din veniturile rezultate din activităţile care se desfăşoară acolo.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  22.6 ° C
  22.8 °
  21.9 °
  82 %
  6.9kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  18 °
  Dum
  22 °
  lun
  26 °
  mar
  28 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet