-3.1 C
Paşcani
duminică, februarie 5, 2023

Licitație pentru proiectarea noii grădinițe din municipiul Pașcani

Administrația locală din Pașcani a anunțat faptul că a scos la licitație contractul pentru achiziția serviciilor de proiectare și asistență tehnică pentru noua grădiniță din oraș ce va fi construită între Parchet și Școala Iordache Cantacuzino, din zona Deal și alte două investiții din zonă, incluse în același proiect.

Este vorba și despre reabilitarea sălii și a terenului de sport de la unitatea de învățământ din apropiere și lucrări pentru amenajarea unei alei pietonale cu iluminat stradal modern şi camere de luat vederi, precum şi spaţii verzi şi bănci care să facă legătura între strada Aleea Parcului și Ștefan cel Mare.

Administratorul public, Claudiu Bodoașcă, a postat pe o rețea de socializare detalii despre această licitație. Potrivit reprezentantului conducerii orașului, serviciile care fac obiectul contractului sunt:

– Elaborare proiect tehnic și detalii de execuție – P.Th. și D.D.E. ;

– Documentație tehnică pentru Autorizația de construire – D.T.A.C. ;

– Documentații tehnice pentru avize/acorduri/autorizații ;

– Documentație tehnică pentru organizarea execuției lucrărilor – D.T.O.E ;

– Asistență tehnică din partea proiectantului pe durata execuției lucrărilor ;

Valoarea contractului pentru licitație , finanțat din fonduri europene, este 173.250 lei fără TVA.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 21 martie, ora 15:00, dată la care ar urma să fie și deschiderea acestora.

De precizat este faptul că investițiile menționate mai sus, estimate la o valoare de peste 11,6 miloane de lei din fonduri europene, ar urma să fie făcute pe o suprafață totală de peste 13.400 mp. Grădinița avea o suprafaţă desfăşurată de peste 2500 m, săli de clasă, cabinet medical, sală de sport, sală de spectacole, bucătărie şi sală de mese.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow