26.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

Licitatie pentru ocuparea spatiilor comerciale din piata Vale Pascani. 50 de casete, din 87, au fost ocupate

Ultimele știri

Licitatie pentru ocuparea spatiilor comerciale din hala din zona Vale Pascani. 50 de casete, din 87, au fost ocupate

50 de spatii comerciale din hala din piata Vale, de pe strada Ceferistilor din municipiul Pascani au fost ocupate astazi de cei care au participat la licitatia organizata de Primaria orasului. Din cele 87 de casete disponibile, 37 au ramas libere, din diferite motive. Administratia locala anunta ca, cel mai probabil, dupa Zilele Municipiului Pascani, va fi organizata inca o licitatie pentru locurile ramase.

Chiar dacă noile contracte vor fi încheiate pentru o durată de cinci ani de zile, atunci cand piata va intra in modernizare, comercianţii vor fi nevoiţi îşi înceteze acolo activitatea şi să predea spaţiile. Acest lucru este stipulat intr-o clauza din acte.

Menţionăm că in urmatoarele saptamani, proiectanţii ar urma sa prezinte o primă variantă de modernizare a pieţei din zona Vale. Urmează aprobarea studiilor şi indicatorilor tehnico-economici, organizarea licitaţiei pentru desemnarea constructorului şi încheierea contractului. Lucrările ar urma să fie executate pe parcursul anului viitor, spun reprezentanţii Primăriei Pascani.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.2 ° C
27.3 °
25.8 °
53 %
1.7kmh
19 %
sâm
24 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI