15.2 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022

Licitatie pentru lucrarile de reabilitare a Gradinitei nr 2 si a Cresei nr 1

La aproape trei ani de la semnarea contractului de finantare, din fonduri europene Primaria Pascani a scos la licitatie executia lucrarilor de reabilitare a Gradinitei nr 2 si a Cresei nr 1. Investiti are o valoare de cca 5,7 milioane de lei din care municipalitatea trebuie sa asigure de la buget doar 2% şi cheltuielile neeligibile.

Lucrarile ar ruma sa fie finalizae inntr-un an de zile de la data semnarii contractului de executie. Cele două clădiri vor fi reabilitate pe exterior si va fi refacut acoperisul si finisajele din interior. De asemenea urmeaza sa fie montate centrale termice proprii şi vor fi schimbate instalaţiile electrice şi cele sanitare şi vor fi refăcute aleile pavajele, spaţiile verzi şi cele de joacă.

Mai mult cele doua cladiri vor fi extinse, cea de la gradinita pentru realizarea unei sali de sport si a doua sali de mese iar cea de la cresa pentru o sala de activitati. La sfarsitul lucrarilor, cladirile trebuie sa obtina autorizatiile necesare de la ISU.

Mentionam ca pana acum au mai avut lot doua licitatii, fara participanti deoarece lucrarile de proiectare si executie au fost scoase la pachet. Din acest motiv cele doua servicii au fost licitate separat, contratul pentru realizarea proiectului tehnic fiind incheiat in toamna anului 2020.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Amenzile pentru cruzimea faţă de animale, triple

Amenzile pentru cazurile de cruzime faţă de animale, triple...

ANALIZĂ LA RECE – Impozit progresiv versus cotă fixă. Explicațiile unui cunoscut analist economic ieşean

Discuţiile de pe holurile Palatului Parlamentului privind introducerea impozitării...

O ucraineancă s-a răsturnat cu masina la Strunga

O soferiță din Ucraina care conducea un autoturism Honda...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow