More

  Licitatie pentru drum de acces la statia de transfer a deseurilor menajere de la Ruginoasa

  Array

  Comunicat de presa: Consiliul Judetean Iaşi organizează în data de 11 aprilie 2016 licitaţie deschisă privind contract de proiectare şi execuţie pentru obiectivul de investiţii „Construire drum de acces la staţia de transfer şi sortare Ruginoasa”.
  Valoarea estimată a contractului este de 364.7655, fără TVA.
  Criteriul aplicat pentru atribuirea contractului de achiziţie publică este “preţul cel mai scăzut”.
  Durata contractului va fi: 100 de zile de la data atribuirii.
  Ofertele se pot depune până la ora 9:00, 11.04.2016, la sediul Consiliului Judeţean Iaşi din bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 69, municipiul Iaşi, judeţul Iaşi. Deschiderea acestora se va face in aceeaşi zi, la ora 11:00, la sediul instituţiei.
  Staţia de Transfer Ruginoasa este situată în partea de Vest a localităţii Ruginoasa, la o distanţă de 2 km de zona locuită. Accesul la facilitate se asigură pe drumul european E58 Iaşi – Paşcani.
  Fluxurile de deşeuri care vor fi transferate la această staţie sunt cele colectate din zona 1, cât şi refuzul de sortare provenit de la Staţia de Sortare Ruginoasa. Transferul tuturor deşeurilor se va face cu compactare, în containere de 24 m3. Deşeurile vor fi descărcate de pe platforma superioară de acces printr-un buncăr de alimentare.
  Capacitatea Staţiei de Transfer Ruginoasa este de 44.000 tone/an. Tehnologia de transfer este automată cu un cap de presare, iar sistemul de schimbare va avea 5 containere de 24 m3.
  Numărul total de containere necesare în staţia de transfer este de 11, cu o capacitate de 24 m3. De asemenea, pentru această facilitate au fost prevăzute 5 vehicule de lung curier. Pentru operarea staţiei de transfer va fi nevoie de 12 angajaţi care să lucreze într-un singur schimb de lucru de 8 ore/zi.
  Staţia de transfer este localizată la o distanţă de 85 km de facilităţile de la Ţuţora.

  SURSA FOTO: BZI

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet