17.6 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Licitatie pentru concesionarea unor cabinete medicale, la Targu-Frumos

Vesti bune pentru targoveti. Primaria orasului organizeaza licitatie pentru concesionarea a sase cabinete medicale din cadrul Policlinicii de pe strada Petru Rares. In acest fel, oamenii vor putea beneficia de mai multe servicii din domeniul sanatatii si se vor crea mai multe locuri de munca pentru personalul specializat. Durata concesionarii este de 26 de ani cu posibilitatea de prelungire a contractului.

Primaria orasului Targu-Frumos organizeaza licitatie pentru concesionarea a sase cabinete medicale din cadrul policlinicii din localitate. In ultima sedinta de Consiliu Local, alesii au votat un proiect de hotarare in acest sens. In documente sunt trecute toate detaliile legate de organizarea licitatiei si conditiile care trebuie sa le indeplineasca participantii.

Suprafata spatiilor, ce se afla la etajul 1 al cladirii, este cuprinsa intre 10 si 31 de metri patrati. Potrivit studiului de oportunitate, nivel minim al redeventei este de 94,63 de lei. Durata concesionarii este de 26 de ani cu posibilitatea prelungirii acesteia cu cel mult jumatate din aceasta perioada. Spatiile vor putea fi folosite doar in scopul functionarii unor cabinet medicale. In acest fel, locuitorii orasului vor putea beneficia de mai multe servicii din domeniul sanatatii si se vor asigura mai multe locuri de munca.

Cei care vor sa afle mai multe detalii pot merge la sediul Primariei din localitate, de pe strada Cuza Voda.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow