22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Licitatie pentru asfalt si combustibil la Primaria Pascani. Lucrarile de reparatii a drumurilor incep dupa jumatatea lunii aprilie

Astazi a avut loc deschiderea ofertelor pentru achizitionare de mixturi asfaltice in vederea repararii si asfaltarii drumurilor din Pascani. La licitatie a participat o singura societate, Echisam SRL din Targu Frumos care va furniza 3151 de tone de mixturi la un pret de aproape 10 mld lei vechi fara TVA, chiar de la statia din Pascani care a fost cumparata de la LDP Iasi, anul trecut.
Reprezentantii Primariei Pascani sustin ca lucrarile de reparatii ar urma sa inceapa de la jumatatea lunii aprilie, imediat dupa aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli si incheierea contractului. Firma castigatoare va furniza doar materialul si utilajele necesare, lucrarile urmand sa fie executate de salariatii de la Gospodaria Comunala.
Tot astazi a avut loc si licitatia pentru achizitia de motorina pentru masinile Primariei Pascani. Este vorba despre 88 de tone de combustibil care ar urma sa fie furnizate de Rompetrol la un pret de 4,61 lei fara TVA. La licitatie a mai participat o firma din Pitesti.
Mentionam ca Primaria Pascani a mai comandat pentru acest an si 21.000 de l de benzina, tot pentru masinila sau utilajele din dotare.

Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow