22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Licitaţie la Iaşi: cât ne va costa deszăpezirea drumurilor judeţene în umătoarele patru ierni?

Licitaţia pentru acordul cadru privind activitatea de dezăpezire pe drumurile judeţene în perioada 1 noiembrie 2022 – 15 martie 2026 s-a finalizat. Din cele două oferte depuse, Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor a constatat că doar una este admisibilă, ofertă care a şi fost desemnată câştigătoare. 

Ea vine din partea asocierii Eky-Sam – Enviro Construct, iar valoarea contractului este de 44 milioane de lei. Printre dotările solicitate, oferta câştigătoare a trebuit să aibă prevăzute 41 de autobene dotate cu lame şi răspânditoare de material antiderapant, 12 autogredere, 6 autofreze, 6 încărcătoare frontale etc. Toate autovehiculele trebuie să fie dotate cu staţii GPS pentru monitorizare şi pentru decontarea corectă a orelor de acţiune.

De asemenea, „prestatorul trebuie să deţină sub orice formă (în proprietate, închiriere, comodat etc.) cel puţin câte o locaţie în zonele: Iaşi, Grajduri/ Scânteia, Păun, Tomeşti/ Ţuţora, Paşcani, Lespezi, Tg. Frumos, Podu Iloaiei, Gropniţa, Cotnari, Ţibăneşti, Răducăneni, Vlădeni”, se arată în anunţul de licitaţie.

Sursa Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow