20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Licitație încheiată cu succes

- Advertisement -

Licitație încheiată cu succes

Finanțele Locale au reușit să recupereze niște bani de la firmă din Pașcani după ce una dintre locații a fost scoasă la licitație. Spațiul, amplasat în centrul orașului, a fost achiziționat de o familie care vrea să deschidă acolo o afacere. Prețul evaluat a fost de 107.000 lei.

Spațiu ce a aparținut societății Legume SA a fost scos la licitație, astăzi, 20 octombrie, din cauza datoriilor acumlate la bugetul local dar și la banca de unde a luat creditul. Este vorba despre o suprafață de 46 mp aflată la parterul blocului Moldova. Spațiul este compus din cameră, holuri, baie, vitrine. La licitație s-a înscris o singură o persoană, care a și câștigat-o. Ei au plătit 107.000 lei, dintre care datorii la finanțe de 33 mii lei, iar restul datorat CEC Banck.

Menționăm că din comisia de licitație au făcut parte doi reprezentanți de la Finanțele Publice Locale și viceprimarul Gabriela Nedelcu.

Un alt spațiu scos la lictație face referire la clădirea din Gara Pașcani – Salonul Albastru. Preţul de evaluare/de pornire al licitaţiei este 496.500 lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow