19.1 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022

Licitaţia pentru gustările elevilor din Pascani, amânată din nou

- Advertisement -

Administratia din Paşcani a amânat, din nou,  decizia privind organizarea licitaţiilor pentru distribuirea de cornuri, produse lactate şi fructe în şcoli. Proiectul aflat pe ordinea de zi a şedinţe extraordinare care a avut loc pe 18 februarie,  a fost retras de pe ordinea de zi, fără dezbateri. Primarul Dumitru Pantazi a precizat că,  încă mai sunt nelămuriri cu privire la modalitatea de decontarea banilor.
De asemenea viceprimarita Gabriela Nedelcu a explicat că procedura de asumare privind organizarea licitaţiilor este impusă de Guvernul României.
În proiectul retras se arată că municipalitatea trebuie să decidă dacă îşi asumă sau nu responsabilitatea de a demara licitatiile pentru gustările elevilor sau declina competenţa Consiliului Judeţean Iaşi. Banii urmează să fie decontaţi din fonduri europene dar prin intermediul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură. La Paşcani circa 3.500 de elevi îşi aşteaptă gustările în timp ce în alte localităţi din judeţ licitaţiile au fost încheiate.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow