12.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Liceul Tehnologic Mihai Busuioc Pașcani: ERASMUS+,  în Granada, ”giuvaierul din coroana maura”

În perioada 17.04.2022–08.05.2022, la Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc”, Pașcani, se desfășoară a doua mobilitate Erasmus+  ”Orizonturi europene de formare în domeniul tehnic”, parte a Programului Uniunii Europene pentru Educație, Formare, Tineret și Sport. Mobilitatea se desfășoară în localitatea Granada, considerată una dintre perlele Spaniei, unde elevii vor participa la un stagiu de practică la Compania Acacio Servicios Telematicos S.L.

La mobilitate participă un număr de 14 elevi din clasa a X-a, cu specializarea Tehnician operator tehnică de calcul (TOTC), domeniul Electronică-Automatizări, însoțiți de două cadre didactice – prof.Tătaru Radu și prof. Petrescu Alexandru.

În prima zi de activitate, Jesus Delgado (director M.E.P. Europrojects Granada S.L.) și Remus Manolache (mentor) au prezentat organizația, dar și programul zilnic de lucru al celor trei săptămâni de stagiu, cu privire la instruirea practică, dar și activitățile culturale (vizite, drumeții).

Ziua s-a încheiat cu o activitate, coordonată de un reprezentant al M.E.P., ce a constat într-o  vizită a orașului Granada, localizat lângă Sierra Nevada, unde munți înalți și spectaculoși dau locurilor un aer maiestuos.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Invitație la un atelier de pictura pe vase ceramice

Vesti bune pentru copiii pasionați de arta. Casa de...

Turul orașului pe bicicleta, la Targu Frumos

Copiii din Targu Frumos sunt invitati la un tur...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow