-0.9 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Liceul Special Tg. Frumos, prins în planul de reabilitare

Consiliul Județean a lansat licitația pentru achiziționarea serviciilor de elaborare a documentației tehnico-economice în vederea accesării finanțării nerambursabile pentru proiectul de reabilitare a Liceului Special „Moldova” Târgu Frumos. Câștigătorul va realiza studiile de teren, va întocmi documentația pentru obținerea avizelor solicitate prin certificatul de urbanism și cea pentru avizarea lucrărilor de intervenție. Firmele pot depune ofertele până pe 15 martie 2018 iar termenul de execuție este de 45 de zile de la semnarea contractului, iar valoarea maximă a acestuia este 25.896 de lei fără TVA.

Liceul Special „Moldova” Târgu Frumos, pentru elevii cu deficiențe de vedere, a fost înființat în anul 1961. Pentru corpurile de clădire C2 și C3 este necesară refacerea tuturor finisajelor degradate și înlocuirea instalațiilor electrice, sanitare și termice.
Valoarea estimată a lucrărilor este de 1,7 milioane de lei fără TVA. Proiectul va fi depus în vederea obținerii finanțării nerambursabile în cadrul Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10 – Îmbunătățirea infrastructurii educaționale.

Sursa Evenimentul

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow