22.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Liceul Special „Moldova” dotat cu table interactive

Liceul Special „Moldova” din Târgu Frumos a fost dotat cu table interactive. Evenimentul de inaugurare a celor două cabinete multifuncționale a avut loc în prezenta speciliștilor și profesorilor care vor preda lecțiile altfel, copiilor din școlaă.

Două săli de clasă au fost dotate cu noua tehnologie, iar cele două table interactive cu softuri interacționale și terapeutice vor fi de mare ajutor copiilor dar și profesorilor care predau la Liceul Special „Moldova” din Târgu Frumos. Investiția de aproape 60 mii lei, de la Consiliul Județean Iași va fi utilizată la toate cursurile, astfel, elevii își pot îmbunătăți cunoștințele dar mai ales abilitățile.

Tabla interactivă este folositoare copiilor care învață aici deoarece transformă cuvintele în simboluri cunoscute de aceştia. De asemenea, elevii pot forma și propoziţii sau folosesc funcţia de citire.

Liceul Special “Moldova” din Tg Frumos, școlarizează elevi nevăzatori și ambliopi (cu declinuri de vedere) din toată zona a Moldovei, de la clasa pregătitoare și până la clasa a XII a, oferindu-le servicii specializate pentru educație, deprinderi de viață independentă și terapii specifice.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow