Trupa de teatru “Millo” a Colegiului Național “Mihail Sadoveanu” din Pașcani a obținut premiul I la festivalul de teatru pentru elevi „Rampă Teatrală”, la secțiunea dedicată elevilor din clasele IX-XII. Elevii au interpretat o adaptare dupa piesa „Jacques sau supunerea” scrisă de Eugène Ionesco.

Trupa “Millo” este formată din 8 elevi: Matei Șerban,Cristiana Barticel,Alex Zăvoi,Alexia Zăvoi,Daria Buga,Dominic Crăciun,Marina Sîrghie,Carla Elefteriu și doi profesori coordonatori: Anca Aparaschivei și Mărioara Preutu.

Membrii trupei au subliniat beneficiile pe care teatrul le-a adus în viața lor, ajutându-i să se exprime liber, să fie creativi şi să îşi gestioneze bine emoţiile. Totodată îi determina să învețe ce înseamnă munca în echipa dar și să se bucure împreună de reușite.

Organizat de Casa de Cultură Pașcani, Festivalul de teatru pentru elevi „Rampa Teatrală” a ajuns anul acesta la cea de-a IV-a ediție. Concursul a avut loc duminică, 27 octombrie, de la ora 10:00, în sala de spectacole a instituției de cultură. Festivalul a avut trei secțiuni dedicate elevilor din clasele I-IV, V-VIII sau IX-XII.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider