26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

Liceeni de la „Unirea” sunt ambasadori europeni

Ultimele știri

Liceeni de la „Unirea” sunt ambasadori europeni

Echipa Centrului de Informare Europe Direct Iasi a ajuns astazi, din nou, la Colegiul CF Unirea din municipiul Pascani. De aceasta data, pentru a-i premia pe elevii care s-au implicat in cadrul proiectului „ Europa mai aproape 9”, ce a presupus mai multe activitati, printre care si cea de pe 11 mai, cand adolescentii au adus intreaga Europa in curtea scolii.

A fost premiata fiecare echipa participanta la evenimentul de atunci, iar liceeni au primit titluri de „Ambasador European”.  Chiar si scoala a primit o diploma de excelenta pentru promovarea valorilor europene si a multilingvismului.

Tot in cadrul activitatii de astazi, adolescentii au participat la un chestionar pe tema dreptului la vot.

De precizat este faptul ca, activitatea ‘Europa mai aproape 9″ de la Colegiul Unirea, a fost singura din tara, aleasa sa fie prezentata in cadrul raportului anual Europe Direct de la Bruxelles.

Mentionam ca misiunea Centrului de Informare Europe Direct Iași este de a promova o cetăţenie europeană activă şi informată. De asemenea, el reprezintă interfaţa instituţiilor europene cu cetăţenii, canalizând feedbackul primit de la cetăţeni, cooperând cu alte reţele de informare şi puncte de contact ale Comisiei şi sprijinind Reprezentanţele în activităţile lor locale.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.5 ° C
27.8 °
25.2 °
43 %
2.4kmh
21 %
sâm
26 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI