30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Liceele din Paşcani şi-au prezentat oferta educaţională pentru anul şcolar următor

Liceele din Pascani îşi ademesc viitorii elevi. Toate liceele din Municipiu şi-au prezentat oferta educaţionala, astazi, 11 iunie. Sute de elevi de gimnaziu au analizat posibilităţile de studiu expuse la Casa Corpului Didactic din Pascani – fosta Scoala din cartierul Fantanele. Domeniile unde se învaţă ceva practic par să rămână în topul preferinţelor elevilor.

Liceele din Pascani şi-au deschis uşa pentru viitorii elevi. Şcolile teoretice şi tehnice şi-au prezentat ofertă pentru elevii care doresc să înceapă clasa a IX-a. Fiecare unitate de învăţământ a venit în faţa elevilor cu prezentări care mai de care mai atractive.

La Colegiul „Sadoveanu” toate salile de clasa sunt modernizate, la fel si cabinetele metodice existente. Mai mult, scoala este implicata in numeroase programe nationale sau europene, precum Corpul Pacii, Comenius sau Eco Scoala. Au fost mentionate si numeroasele diplome si premii obtinute de catre elevii si profesorii scolii la  concursuri, olimpiade. Pentru anul scolar 2013 -2014 sunt disponibile 60 de locuri pentru clasa a V a, si 8 clase pentru liceu, specializarile, mate- info, filologie, stiinte ale naturii si stiinte sociale.

oferta

Oferta Liceului Teoretic „Miron Costin” din Pascani pentru anul 2013 -2014 este de 7 clase de liceu cu 210 locuri, la filologie, mate – info sau stiinte sociale si ale naturii. Scoala este dotata cu laboratoare, cabinete de logopedie si psihopedagogie, dar si biblioteca, sala de sport si baza sportiva in curtea scolii. De asemenea scoala este implicata si in numeroase proiecte.

Colegiul CF Unirea din Pascani ofera o gama variata de locuri pentru tinerii liceni, de la matematica informatica pana la mecanic auto. Mai mult decat atat, elevii in timpul scolarizarii beneficiaza de burse profesionale, dar si de cerificate de calificare profesionala. Scoala este in top si datorita numeroaselor premii nationale, 120 la numar, dar si premiile obtinute la nivel international cu proiectul Compania Anului.

Cine opteaza pentru turism si alimentatie sau profilul comert se poate adresa Liceului Economic „Nicolae Iorga”. Aici sunt disponibile 3 clase.

Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” din Municipiu ofera pentru invatamantul liceal, doua clase de operator tehnica de calcul si 3 clase pentru designer vestimentar. Aici invata sute de elevi, incepand cu clasa O. Liceul are relatii de parteneriat cu institutii, agenti economici si diferite ONG-uri. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow