19.4 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

Licean din clasa a V –a. Puţine locuri, multe cereri

elevi

Din ce in ce mai multi parinti opteaza sa-si inscriei copilul la liceu, chiar din clasa a V a. In intampinarea lor au venit si liceele din Pascani, care au dat startul la inscrieri. Este vorba despre Colegiile „Mihail Sadoveanu” si CF Unirea. Cele doua institutii anunta antrenarea elevilor în proiecte şi activităţi atractive, specifice vârstei sau cu participarea la olimpiade şi concursuri şcolare naţionale şi internaţionale.

Nici dotarea excelenta a laboratoarelor cu aparatura audio-video si multimedia nu lasa de dorit. Mai mult decat atat, parintii sunt asteptati, in perioada urmatoare sa viziteze scolile.

La Colegiul CF Unirea perioada de inscrieri este pana pe 14 iunie, iar numarul de locuri doar de 25. Diriginte va fi profesorul de matematica Florentina Popa.

Cererea fiind mare, la Colegiul „Mihail Sadoveanu” vor functiona doua clase de-a V a incepand din toamna. Daca vor fi depuse mai mult de 60 de dosare, atat cat e permis, elevii vor sustine un examen, pentru a se putea face departajarea. Limba engleza si matematica vor fi studiate intensiv, iar optional parintii pot inscrie copiii si la cursul de limba germana. Diriginti vor fi profesorii Genoveva Serban si Mihaela Spiridon. ziarulorizont.info

Alte articole