More

  Liberalul Craciunescu si-a dat demisia din Consiliul Local Pascani

  Array

  Legislativul pascanean, a pierdut, astazi, un consilier local. Chiar la inceputul sedintei, fostul primar, liberalul Grigore Craciunescu a anuntat ca isi depune mandatul de consilier local.
  ,,Inainte de sedinta a avut o discutie cu primarul Pantazi si l-am anuntat ca incepand de astazi imi depun mandatul de consilier local. Sunt bucuros ca noul primar cu sprijinul parlamentarilor pascaneni a reusit sa aduca peste 100 de mld lei in ultimele luni si sa achite aproape toate datoriile Primariei. Imi doresc ca proiecte incepute de fostul primar Ratoi, continuate de mine, atat cat am putut, vor fi duse la bun sfarsit de actualul primar…,, a spus Grigore Craciunescu, cel care candideaza pentru un nou mandat de deputat din partea USL, in colegiul CUG Iasi.
  Mentionam ca locul vacant din C.L. va fi ocupat, cel mai probabil de fostul consilier Diana Acsinte, directorul medical al Spitalului de Urgenta Pascani.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputatul Petru Movila, candidat PMP la Camera Deputatilor: Solicit redeschiderea şcolilor!

  Şcolile trebuie redeschise pentru că altfel vom fi o societate de diletanţi şi de analfabeţi funcţionali. Toţi elevii trebuie să aibă şanse egale la...

  Ciocoii de ieri, liberalii de azi! Cresc taxele și impozitele locale în primăriile controlate de PNL-iști (P)

  Liberalii s-au văzut cu puterea în mână și au început să atenteze la bunăstarea ieșenilor. În loc să aducă bani în județ pentru investiții...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI