More

  Liberalii revin cu referendumul anti-investitii. Sedinta extraordinara, saptamana viitoare

  Array

   

  O noua sedinta extraordinara in legislativul pascanean. Consilierii sunt chemati miercuri de la ora 11.00, pentru a aproba 3 proiecte de hotarare initiate de liberali. Opozita solicita, din nou, aprobarea unui proiect privind organizarea unui referendum anti ApaVital si prin urmare pentru ca Pascaniul sa renunte la investitii de 13 milioane de euro din fonduri europene pentru reabilitarea si extinderea retelelor de apa si canalizare.
  Pe ordinea de zi se mai afla un proiect pentru ridicarea masinilor fara stapan, abandonate pe strazile municipiului iar altul pentru expertizarea cladirilor cu risc seismic.

  Proiect de HOTARARE privind organizarea unui referendum local pentru consultarea cetatenilor Municipiului Pascani in legatura cu: renuntarea Municipiului Pascani la serviciile operatorului S.C. APAVITAL S.A. Iasi si retragerea din ARSACIS (Asociatia Regionala a Serviciilor de Apa – Canal Iasi) IASI – initiator Grupul consilierilor locali PNL (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind activitatea de ridicare, transport, depozitare si eliberare sau valorificare a vehiculelor fara stapan sau abandonate pe terenuri apartinand domeniului public sau privat al Municipiului Pascani – initiator Grupul consilierilor locali PNL (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind identificarea, inventarierea si expertizarea tehnica a constructiilor care prezinta niveluri insuficiente de protectie la actiuni seismice – initiator Grupul consilierilor locali PNL (Dezbatere)

   

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI