25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Liberalii păşcăneni, speranţe pentru Camera Deputaţilor. Sorin Nacuta, de pe locul 11, pe locul 5

Răsturnare de situaţie la PNL Paşcani. Candidatul desemnat pe listele pentru Camera Deputaţilor a urcat de le locul 11 pe locul 5 aproape de zona eligibilă. Decizia a fost luată în cursul zilei de ieri de conducerea judeţeană a partidului dup pa ce câţiva dintre liberalii ieşeni s-au retras nemulţumiţi că nu sunt pe primele locuri. Principalul beneficiar al acestei situaţii este Sorin Nacuta, directorul tehnic de la RAGCL Paşcani, vicepreşedinte al organizaţiei locale a PNL. În acest fel a fost rezolvată, mai onorabil decât până acum, problema reprezentării Pascaniului şi a comunelor din împrejurimi pe listele liberalilor.

Sorin Nacuta crede că va avea şanse să ajungă în Parlamentul României. Asta deoarece unul din primii 4 ar urma să se retragă de pe listă, cel mai probabil pentru o funcţie guvernamentală. Este şi motivul pentru care liberalii păşcăneni se pregătesc serios de campanie, ca şi cum ar avea candidat eligibil.

Menţionăm că primele patru poziţii pe lista PNL la Camera Deputaţilor sunt ocupate de Marius Bodea, Dumitru opera, Costel Alexe şi Alexandru Muraru. Pentru că locul 5 să fie eligibil PNL ar trebui să obţină în judeţul Iaşi peste 30% din voturi la alegerile generale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow