16.8 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

Liber la rezervarea terenului de tenis din Paşcani

Terenul de tenis din Paşcani a fost recent renovat, iar doritorii care practică acest sport se pot înscrie pentru rezervări la sediul Primăriei până când va fi făcut un regulament de funcţionare şi închiriere.

renovat teren de tenis

De o luna de zile au avut nevoie muncitorii de la Serviciul de Gospodărie Comunală din Paşcani pentru a termină lucrările de modernizare la terenul de tenis din spatele blocului Moldova din Paşcani.

Dintre lucări enumaram schimbarea plaselor şi a gardului de protecţie, văruit şi vopsit. Şi cabina a fost modernizată.

Pasionatii de tenis care vor să închirieze spaţiul trebuie să vină cu buletinul la sediul Primăriei pentru programare. Accesul este gratuit.

Totodată, reprezentanţii instituiei din Paşcani fac şi un apel către doritorii care vor rezervă locul – să nu consume băuturi alcoolice sau să fumenze în incinta terenului, să arunce gunoiul la tomberonul existent acolo, să nu distrugă gardul şi plasele şi să nu practice alte sporturi (fotbalul sau tenisul de picior, etc ), pentru a nu duce la degradarea suprafeţei de joc.

Mentionam ca terenul de tenis a fost dat in folosinta in anul 2010. Chiar daca au fost facute aceste renovari, la suprafata de joc nu s-a intervenit, aceasta fiind plina de denivelari. Reprezentantii Primariei Pascani spun ca nu se poate interveni pentru ca lucrarea realizata prost in mandatul de primar a lui Grigore Craciunescu nu a fost receptionata.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow