More

  Liber la rezervarea terenului de tenis din Paşcani

  Array

  Terenul de tenis din Paşcani a fost recent renovat, iar doritorii care practică acest sport se pot înscrie pentru rezervări la sediul Primăriei până când va fi făcut un regulament de funcţionare şi închiriere.

  renovat teren de tenis

  De o luna de zile au avut nevoie muncitorii de la Serviciul de Gospodărie Comunală din Paşcani pentru a termină lucrările de modernizare la terenul de tenis din spatele blocului Moldova din Paşcani.

  Dintre lucări enumaram schimbarea plaselor şi a gardului de protecţie, văruit şi vopsit. Şi cabina a fost modernizată.

  Pasionatii de tenis care vor să închirieze spaţiul trebuie să vină cu buletinul la sediul Primăriei pentru programare. Accesul este gratuit.

  Totodată, reprezentanţii instituiei din Paşcani fac şi un apel către doritorii care vor rezervă locul – să nu consume băuturi alcoolice sau să fumenze în incinta terenului, să arunce gunoiul la tomberonul existent acolo, să nu distrugă gardul şi plasele şi să nu practice alte sporturi (fotbalul sau tenisul de picior, etc ), pentru a nu duce la degradarea suprafeţei de joc.

  Mentionam ca terenul de tenis a fost dat in folosinta in anul 2010. Chiar daca au fost facute aceste renovari, la suprafata de joc nu s-a intervenit, aceasta fiind plina de denivelari. Reprezentantii Primariei Pascani spun ca nu se poate interveni pentru ca lucrarea realizata prost in mandatul de primar a lui Grigore Craciunescu nu a fost receptionata.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet