0.2 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Lespezi: La un pas să fie mutilat de un cal

Muscat de calClipe de groaza pentru un tanar din comuna Lespezi. In cursul zilei de ieri, tanarul in varsta de 23 de ani din satul Buda a ajuns in stare de soc la Spitalul de Urgenta din Pascani dupa ce a fost lovit si muscat de propriul cal.

Barbatul nu a crezut ca poate fi atacat de animalul de cateva sute de kilograme si s-a apropiat de el intrucat vroia sa il inhame la caruta. In clipa urmatoare, calul a inceput sa tropaie nervos si s-a impins in tanar dupa care a vrut sa il muste. Rudele speriate de tipetele acestuia au indepartat animalul si au sunat la ambulanta.

Victima a fost transportata in Compartimentul de Primiri Urgente, unde in urma analizelor, medicii au stabilit ca a avut mare noroc si s-a ales doar cu cateva vanatai pe tot corpul.

Cadrele medicale atrag atentia asupra comportamentului animalelor, mai ales cel al cailor, care se pot manifesta violent din senin. Zilele trecute, un alt copil de 11 ani a scapat ca prin minune, fara rani grave, dupa ce a fost muscat de mana stanga de un cal.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow