20.6 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 25, 2021
Array

Lespezi: Fetiţă spulberată pe şosea, daune de 60.000 de lei

O fetiţă care a traversat neregulamentar şi a fost spulberată pe şosea a fost despăgubită de o firmă de asigurări. Micuţa Maria Andra T., de 5 ani, a primit de la asigurator suma de 60.000 de lei. Accidentul prin care copila a fost rănită grav a avut loc pe 23 august 2012, atunci când minora a fost scăpată de sub supraveghere de unchiul său şi a fost acroşată de o autoutilitară condusă de Daniel Arseni, originar din Lespezi. Bărbatul nu poseda permis de conducere pentru acea categorie de vehicul şi este cercetat în prezent pentru vătămare corporală din culpă de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani. “Firma de asigurări a fost una serioasă, cu care am putut face un amiabil serios şi nu pe sume derizorii, ci pe sume acordate în practica judecătorească a instanţelor naţionale. Aceşti bani au fost folosiţi de familie pentru recuperarea fetiţei”, ne-a spus Gianina Poroşnicu, avocata familiei fetiţei.

Potrivit raportului de expertiză tehnică a accidentului, evenimentul rutier a avut loc la orele prânzului, pe DJ 208, în localitatea ieşeană Lespezi. Experţii au concluzionat că, pe lângă faptul că şoferul nu poseda permis de conducere de tip C, acesta a şi frânat cu întârziere nemaiputând să evite producerea accidentului. Fetiţa a ajuns aproape strivită la spital având nevoie de 110-120 de zile de îngrjiri medicale, rănile suferite punându-i în pericol viaţa.
Sursa Ziarul de Iasi

DE LA ACELAȘI AUTOR

Florin Cîţu vs. Ludovic Orban, la congresul PNL. Liberalii îşi aleg viitorul preşedinte de partid

Congresul PNL îi pune faţă în faţă pe Ludovic Orban, preşedintele actual al partidului, şi Florin Cîţu,...

Heleșteni: Omorât pe drumul sătesc dis-de-dimineaţă de un vitezoman: circula cu mult peste 100 km/h printre case

Un sătean din Heleşteni a fost omorât de maşina unui vitezoman care a ricoşat ca o bilă...

Mărturii dramatice. Valul 4 la Ambulanţă: 20 solicitări pe oră, zi şi noapte, la Iaşi

„Noi suntem cu mâinile goale, la fel ca soldaţii care merg la război şi care nu au...

DEPUTATUL VASILE TOMA, INTREBARI PENTRU PNL

Domnule Premier, domnule Președinte al Camerei Deputaților, doamnelor și domnilor miniștri și demnitari PNL, Congresul sau demisia! Domnule...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI