15.7 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Leşinat în stradă. Păşcănenii spun că ambulanţa a venit cu întârziere

Păşcăneni revoltaţi în această după amiază pe, personalul medical de la Ambulanţă pentru că a venit cu intraziere la un căzut în stradă. Ei spun că bărbatul, cunoscut ca şi cersator, ar fi avut o criză şi dintr-o dată a căzut din picioare, rămânând întins pe asflat câteva minute bune. Momentul s-a petrecut pe stradă Eugen Stamate din zona Deal a oraşului, în această după amiază, în jurul orei 14.00.

cazut in strada

Până la sosirea unei maşini de ambulanţă, trecătorii au verificat dacă bărbatul are puls, iar doi dintre acestia au sunat la 112 pentru ajutor.
Acest bărbat spune că îl cunoaşte din vedere şi că atunci când îl vede cerşind îi mai da câte 1 leu. El spune că tânărul din Cristeşti are 20 de ani şi că cel mai probabil a leşinat pentru că nu a mâncat de câteva zile.

Prezenţa unei ambulanţe cu întârziere la acest caz s-a datorat şi faptului că maşinile medicale erau prezente la alte solicitări.
Menţionăm că în ultima perioada sunt din ce în ce mai multe persoane care leşină în stradă, iar spiritual civic al păşcănenilor încă există.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow