More

  Leşinat în stradă. Păşcănenii spun că ambulanţa a venit cu întârziere

  Array

  Păşcăneni revoltaţi în această după amiază pe, personalul medical de la Ambulanţă pentru că a venit cu intraziere la un căzut în stradă. Ei spun că bărbatul, cunoscut ca şi cersator, ar fi avut o criză şi dintr-o dată a căzut din picioare, rămânând întins pe asflat câteva minute bune. Momentul s-a petrecut pe stradă Eugen Stamate din zona Deal a oraşului, în această după amiază, în jurul orei 14.00.

  cazut in strada

  Până la sosirea unei maşini de ambulanţă, trecătorii au verificat dacă bărbatul are puls, iar doi dintre acestia au sunat la 112 pentru ajutor.
  Acest bărbat spune că îl cunoaşte din vedere şi că atunci când îl vede cerşind îi mai da câte 1 leu. El spune că tânărul din Cristeşti are 20 de ani şi că cel mai probabil a leşinat pentru că nu a mâncat de câteva zile.

  Prezenţa unei ambulanţe cu întârziere la acest caz s-a datorat şi faptului că maşinile medicale erau prezente la alte solicitări.
  Menţionăm că în ultima perioada sunt din ce în ce mai multe persoane care leşină în stradă, iar spiritual civic al păşcănenilor încă există.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet