15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022

Leonard Ursu ramane manager la salubritate. Dumea si Chiriac, probleme la dosar

 

Concursul pentru desemnarea noului manager la societatea păşcăneană de salubritate a luat sfârşit. Din cei trei candidaţi înscrişi, doar unul a trecut de etapa de verificare a dosarelor. Eugen Chiriac şi Eduard Dumea nu s-au calificat pentru interviu din cauza problemelor la dosar, au motivat experţii contractaţi prin selecţie de oferte pentru organizarea acestei selecţii.
Tot în cursul zilei de astăzi a avut loc şi interviul. Leonard Ursu a reuşit să obţină 91 de puncte din cele 104 posibile, suficiente pentru a fi declarat câştigător.

Rezultatul va fi comunicat şi Consiliului de Administraţie care va stabili şi încheia contractul de mandat cu noul manager pe p perioada de 4 ni de zile. Obiectivele vor fi stabilite în funcţie de scrisoarea de aşteptare trimisă deja de edilul municipiului. În document se arată că noul manager are obligaţia de a menţine societatea pe linia de plutire şi de a îmbunătăţi calitatea serviciilor publice, mai ales curăţenia şi reducerea cantităţilor de deşeuri menajere transportate la Iaşi prin îmbunătăţirea colectării selective.

Leonard Ursu a demisionat din funcţia de consilier local şi a fost numit director interimar al societatii păşcănene de salubritate în octombrie 2017. Mandatul său a expirat după patru luni dar a fost prelungit până la începutul acestei săptămâni. El susţine că au fost deja luate o serie de măsuri pentru eficientizarea activităţii şi subliniază că sunt necesare investiţii pentru achiziţionarea unor utilaje şi echipamente performante.

Menţionăm că azi dimineaţa când s-a aflat că Leonard Ursu este singurul candidat calificat pentru interviu o parte dintre salariaţi au încercat să declanşeze o grevă spontană. Ei sunt nemulţumiţi de măsurile luate de noul director care au dus în câteva luni la reducerea semnificativă a pierderilor şi creşterea volumului de muncă, mai ales pentru menţinerea curăţeniei pe străzi.

COMUNICAT DE PRESA

SC CLP ECO SALUBRITATE SA va comunica faptul ca pana pe data de 16.04.2018 orele 14.00 s-au depus candidaturi pentru postul de director general al societatii.

Au fost depuse trei dosare de candidatura.

In urma evaluarii dosarelor de catre exeprtul independent s-a intocmit Lista scurta a candidatilor dupa cum urmeaza:

  1. URSU DUMITRU LEONARD

Dupa analiza dosarului de candidatura si a declaratiei de intentie, candidatul a fost programat la interviul final de selectie in data de 17.04.2018 la ora 19.00, candidatul confirmand participarea la aceasta discutie.

Dl. Ursu Dumitru Leonard fost evaluat in cadrul etapei de evaluare finala – interviu –  si a avut dosarul de candidatura complet plus declaratia de intentie / planul de management depuse in termenii prevazuti.

Avand in vedere dosarul de candidat, declaratia de intentie depusa si  rezultatele la interviu care se regasesc punctate in matrice, analizate de catre expertul independent, cocluzia acestuia a fost urmatoarea: “Recomand candidatul Ursu Dumitru Leonard pentru  pozitia de Director General al Societatii CLP ECO SALUBRITATE S.A Pascani”.

PRESEDINTE CONSILIU DE ADMINISTRATIE

Ing.Moraru Constantin Iulian

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow