More

  Leonard Ursu, director la salubritate. Propunerea a fost aprobată de CA-ul societăţii

  Societatea păşcăneană de salubritate va avea un nou director, de la începutul săptămânii viitoare.
  Este vorba despre consilierul PSD Leonard Ursu, membru al Comisiei Juridice din cadrul legislativului local. El a fost validat în funcţia de director interimar de Consiliului de Administraţie al societăţii, întrunit în şedinţă luni după amiază, pentru o perioada de maxim patru luni de zile, timp în care postul va fi scos la concurs.
  Propunerea a fost făcută chiar de primarul Dumitru Pantazi şi a fost votată de patru din cei 5 membri ai Consiliului de Administraţie.
  Fostul secretar al Primăriei, Mircea Zuzan s-a abţinut de la vot pe motiv că noul director nu ar fi avut toate actele la dosar.
  Leonard Ursu îşi va prelua mandatul începând din 16 octombrie. El a anunţat că îşi va da demisia din Consiliul Local iar in locul sau va veni urmatorul de pe lista PSD, Cosmin Ungureanu.
  Menţionăm că fostul director care a renunţat la funcţie, Eduard Dumea va rămâne în cadrul societăţii ca şef serviciu avize şi licenţe.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  Propunere: Doua sensuri giratorii pe strada Moldovei pentru noul centru comercial

  Propunere: Doua sensuri giratorii pe strada Moldovei pentru noul centru comercial. //

  Același buget, aceleași probleme la CSM Pașcani

  Clubul Sportiv Municipal Pașcani nu va avea mai multi bani alocați in acest an pentru finanțarea activităților. Chiar dacă a fost schimbată componenta Consiliului...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet