More

  Legiștii confirmă: învățătoarea din Conțești a murit din cauza unei lovituri

  Array

  Apar primele detalii în cazul morţii suspecte a învăţătoarei în vârstă de 67 ani din Conteşti Valea Seacă. Conform legiştilor cauza care a dus la decesul bătrânei a fost un hematom epidural (leziune traumatică la nivelul creierului). De asemenea, femeia prezenta mai multe lovituri la nivelul corpului.

  Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi s-au autosesizat şi au început invevestigatiile. Până acum a fost audiat soţul femeii decedate, dar şi vecinii sau rudele acesteia.

  Vecinii familiei Duduman arată cu degetul spre soţul femeii decedate. Aceştia spun că, nu de puţine ori, după ce bea peste măsură îşi bătea consoarta. Ultima dată spun aceştia a fost în urmă cu 2 luni când fosta învăţătoare a fost călcată în picioare la propriu de cel cu care trăise zeci de ani și aveau împreună doi copii.

  Altă vecină, care a intrat în casă o dată cu salvarea, spune că femeia era întinsă pe jos şi avea vânătăi la piept şi gât.

  Oamenii au numai cuvinte de laudă la adresa învăţătoarei decedate. Aceştia spun că, deşi mai consuma alcool din când în când a fost un cadru didactic de excepţie.

  Unii vecini se feresc să vorbească şi lasă oamenii legii să îşi facă datoria.

  Reamintim că învăţătoarea Elena Duduman a murit duminică dimineaţa în condiţii suspecte. Trupul neînsufleţit a fost adus în această după amiază acasă, iar mâine va fi înmormântată. Dacă se va dovedi că soţul a ucis-o acesta riscă să îşi petreacă următorii ani după gratii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Platforma STS pentru programarea la vaccinare, indisponibilă luni dimineața

  Platforma STS pentru programarea la vaccinarea anti-COVID este indisponibilă luni dimineața, când oamenii au început să se prezinte la centre pentru vaccin. STS precizează...

  Experiment inedit cu vaccinul anti-Covid făcut de șeful de la Infecțioase. Concluzie surpriză

  Câte doze se distribuie per fiecare centru? În legătură cu vaccinul, managerul de la “Infecţioase”, dr. Florin Roşu, a făcut un inedit experiment personal...

  Viermele de făină, bun de consum în UE. Mihaela Bilic: De ce să mănânci insecte, dacă ai friptură?

  Viermele de făină, care tocmai a fost declarat bun de consum în Uniunea Europeană, nu conține nimic special, ci este doar o sursă viabilă...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI