5.3 C
Paşcani
miercuri, februarie 1, 2023

Legislativul pascanean, prima sedinta din acest an

Prima sedinta din acest an a legislativului pascanean este programata pe 9 ianuarie, de la ora 10.00.

Convocarea in regim de urgenta a fost facuta de primar, pentru aprobarea a doua proiecte. Unul dintre ele are ca scop modificarea unei hotarari privind modernizarea cladirii Liceului Tehnologic Nicolaie Iorga, din fonduri europene.

In aceeasi sedinta va fi aprobata noua componenta a Consiliului de Adminsitratie de la Spitalul de Urgenta Pascani, dupa ce a fost completat cu inca un reprezentant al Consiliului Local, Magda Andrei, functionar in cadrul Primariei Pascani.

Ordinea de zi

1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea si completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 216 din data de 07.10.2022 privind aprobarea depunerii proiectului „CREȘTEREA EFICIENȚEI ENERGETICE ȘI GESTIONAREA INTELIGENTĂ A ENERGIEI ÎN CLĂDIREA LICEULUI TEHNOLOGIC ECONOMIC NICOLAE IORGA PAȘCANI, JUDEȚUL IAȘI” în cadrul PNRR/Componenta C5 – Valul Renovării și a cheltuielilor aferente acestui proiect – inițiator PINTILIE MARIUS NICOLAE, Primarul Municipiului Pașcani (Dezbatere)

2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Paşcani  nr. 6/26.01.2021 privind numirea reprezentanţilor Consiliului Local în Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal Paşcani modificata si completata prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Paşcani  nr. 127 din data de 31.08.2021 si Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Paşcani nr. 271 din data de 22.12.2022 – inițiator PINTILIE MARIUS NICOLAE, Primarul Municipiului Pașcani (Dezbatere)

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow