-10.5 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Legislativul pășcănean în ședință pe 25 noiembrie. Organizarea Târgului de Crăciun si regulamentul pentru jurnaliști, pe ordinea de zi

Legislativul local se va intruni in sedinta ordinara, joi, 25 noiembrie. Pe ordinea de zi sunt opt proiecte de hotarare. Printre aceste se afla si organizarea targului de Craciun pe esplanada, prima editie, dar si regulamentul pentru jurnalisti.

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind stabilirea agendei  cu problemele identificate în vederea elaborării politicilor publice pentru domeniile: educaţie, sănătate, asistenta socială, mediu şi transportaferente proiectului „Soluții integrate, mecanisme şi proceduri pentru fundamentarea deciziilor, planificarea strategică și simplificarea procedurilor administrative la nivelul Municipiului Pașcani”-Cod SMIS 136308 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea Bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Pașcani și Programul obiectivelor de investiții pentru anul 2021 – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea  bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal  de Urgență Pașcani pentru anul 2021– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea Bugetului Integral Venituri Proprii (sursa F) al instituțiilor, pe anul 2021– inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea Regulamentului de acreditare a reprezentanților mass-media pe lângă autoritățile administrației publice locale și Primaria Pașcani – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea și completarea Anexei nr. 1 la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 164 din 14.12.2020 privind desemnarea consilierilor locali care vor face parte din comisia de evaluare a ofertelor depuse la procedura de licitației publică privind închirierea terenurilor, proprietate publică/privată a Municipiului Pașcani, județul Iași, aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Pașcani – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 12 din 26.01.2021 privind stabilirea structurii pe specialiști a membrilor comisiei sociale în vederea analizării cererilor pentru repartizarea locuințelor construite de Agenția națională pentru Locuințe – inițiator PINTILIE MARIUS – NICOLAE (Dezbatere)

PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea și completarea Hotărârii nr. 98/30.06.2021 privind aprobarea  Programului de activităţi culturale, sportive şi educative organizate la nivelul Municipiului Paşcani, în perioada iulie – decembrie 2021 – inițiator RĂȚOI CRISTIAN, în calitate de consilier local (Dezbatere)

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow