Slider

Legislativul pascanean este convocat in sedinta extraordinara marti 20 iunie de la ora 10.00.
Pe ordinea de zi se afla inscrise noua proiecte de hotarare doua initiate de viceprimarul Gabriela Nedelcu iar restul de primarul municipiului, Dumitru Pantazi.
Sedinta va debuta cu aprobarea programului final al „Zilelor Pascaniului” precum si modificarea programului de activitati la Casa Municipala de Cultura. Pe ordinea de zi se mai afla cateva rectificari bugetare la Biblioteca, CSM Pascani si Primarie precum si aprobarea bugetului centralizat al municipiului.

Caracterul de urgenta al sedintei este dat de doua proiecte care trebuie depuse la dosarul de finantare in vederea obtinerii de fonduri europene. Este vorba despre aprobarea indicatorilor tehnico-economici de reabilitare termica a scolilor Iordache Cantacuzino si cea din suburbia Lunca Pascani.

Mentionam ca pe ordinea de zi a fost pus din nou proIect de parteneriat cu Universitatea de Arte din Iasi, respins in sedinta trecuta de majoritatea consilierilor. De acesta data costurile au fost reduse la 70.000 de lei pentru acoperirea cheltuielilor functionarii unei tabere de sculptura la Pascani, operele de arta urmand sa fie donate municipalitatii.

Slider