10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

Legislativul păşcănean dat în judecată de PPDD pentru că refuză vacantarea postului ocupat de consilierul Ioan Danu

Consiliul Local Paşcani a fost dat în judecata din nou. Nu de un cetăţean nemulţumit ci chiar de un Organizaţia Judeţeană a PPDD. Formaţiunea politică revendica postul de consilier local ocupat de Ioan Danu, fost membru PPDD, acum preşedinte interimar la Partidul Conservator Paşcani.
Dosarul se afla pe rolul instanţei de contencios administrativ la Tribunalul Iaşi de la începutul lunii aprilie. Preşedintele PPDD Iaşi, Alin Aivanoaei, susţine că postul este ocupat în mod abuziv de consilierul Ioan Danu şi că legislativul păşcănean refuza să constate vacantarea lui în baza adreselor trimise de conducerea partidului încă din luna august anul trecut.

Interesant este că legislativul păşcănean nu a fost informat de evoluţia acestei situaţii, problema fiind gestionata de secretarul Mircea Zuzan şi juriştii instituţiei. Ioan Danu a fost exclus din partid pe motiv că nu a respectat statutul şi nu s-ar fi achitat de sarcinile organizatorice, iar acesta decizie a fost comunicată şi administratiei locale

În replică consilierul Ioan Danu spune că nu poate fi dat afară din Consiliul Local pe motiv că şi-ar fi dat demisia şi a plecat la un alt partid înainte de a fi dat afară din PPDD şi ca deciziile sunt nelegale.

Menţionăm că dacă va fi vacantat, locul rămas liber ar urma să fie ocupat de un alt candidat de pe listele PPDD Paşcani. Următorul de pe listă, doctorul Viorel Paslaru a anunţat că refuză să preia funcţia din motive de sănătate. În prezent în Consiliul local Paşcani sunt 19 consilieri, 11 de la PSD, 4 de la PNL, 2 de la PDL şi doi de la PPDD (unul plecat la PC).
ppdd

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow