0.2 C
Paşcani
vineri, ianuarie 27, 2023

Legislativul păşcănean are un nou preşedinte de şedinţă

Legislativul păşcănean are un nou preşedinte de şedinţă. Este vorba despre Monica Pleșcan de la PNL, care va lua locul consilierului Constantin Nemțanu. Ea a fost nominalizată de colegii săi din partea PNL și a fost desemnată, prin vot, să conducă dezbaterile timp de trei luni de zile, în perioada noiembrie 2021 – ianuarie 2022.

Pentru aceeaşi funcție a fost făcută o propunere și din partea PSD, care l-a nominalizat pe viceprimarul Cristian Rățoi, însă acesta a refuzat.

Și la Hârlău a fost ales un nou președinte de ședință. Este vorba despre viceprimarul Radu Sîrbu, care va prezida discuțiile din cadrul ședințelor de consiliu local, programate pentru luna noiembrie a acestui an.

Conform Codului Administrativ, președintele de ședință conduce ședințele Consiliului Local, supune la vot proiectele de pe ordinea de zi sau orice problemă care ține de competența legislativului, semnează procesul verbal al ședinței, asigurămenținerea ordinii conform regulamentului și propune sau aplică sancțiuni, dacă este cazul.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow