16.8 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

Legislativul păşcănean a stabilit prin vot secret componenta Consiliilor de Administraţie de la societatea de salubritate şi cea de apă şi canalizare

În urma numărării s-a stabilit ca din conducerea societăţii de salubritate să facă parte Eduard Dumea –cel care deţine funcţia de director, Iulian Moraru, economistul Vasile Aparaschivei, Dragoş Ionescu şi Mircea Zuzan.
La societatea de apă şi canalizare, rămasă fără obiect de activitate şi salariaţi, noul Consiliu de Administraţie este format din Vasile Aparaschivei, Iulian Moraru, Dragoş Ionescu, Sorin Nacuta- directorul tehnic de la RAGCL şi Constantin Stoica.
Hotărârile prin care a fost stabilita componenta fostelor Consilii de Administratie au fost anulate de instanţă în urma unei acţiuni a prefectului judeţului. El a cerut modificarea hotărârilor pe motiv că în componenţa CA-urilor erau mai mulţi de doi funcţionari publici, contrar prevederilor legale, dar secretarul Primăriei, Mircea Zuzan nu a informat consilierii. Mai mult la proces nu s-a prezentat nici un jurist din partea Primăriei Paşcani. Edilul municipiului a spus că în mod greşit unii membri ai CA au fost trecuţi în tabelul trimis la Prefectura ca fiind funcţionari şi nimeni nu a explicat judecătorilor că a fost o greşeală.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow