24.1 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022

Legislativul local se întrunește în ședință săptămâna viitoare

Legislativul local se intruneste in sedinta saptamana viitoare. Astfel, joi, pe 27 ianuarie, incepand cu ora 10.00, consilierii locali isi vor exprima votul pe marginea celor 13 proiecte de hotarare.

Discuțiile din debutul sedintei vor viza predarea terenului stabilit pentru construirea unei crese. Este vorba despre o suprafata de teren de 3850 mp, pusa la dispozitie de municipalitate, care va fi predata către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții.

De asemenea, tot saptamana viitoare, vor fi desemnati consilierii locali care sa faca parte din Comisia Municipala privind identificarea si inventarierea terenurilor care ar urma sa fie acordate, la cerere, tinerilor care vor să-și construiască o locuință.De asemenea, va fi suspus la vot planul de actiuni pentru beneficiarii de ajutor social pentru anul 2022.

Joi va fi ales si un nou presedinte de sedinta pntru urmatoarele trei luni de zile, respectiv, lunile februarie – aprilie.

Tot in cadrul sedintei vor fi prezentate rapoartele privind activitatea desfasurata in cursul anului trecut la nivelul societatilor CLP Ecoserv SRL, R.A.G.C.L., S.P.C.L.E.P. Pascani si la nivelul Compartimentului Registrului Agricol.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow