More

  Legea doarme in satul Boureni, batrana batuta, amenintata si cu gospodaria vandalizata de catre golani

  Array

  Ciubotariu Florica de 67 ani, din satul Boureni, comuna Motca, a trait o adevarata drama pentru ca a avut curajul de a spune oamenilor din sat faptul ca mai multi tineri au tras clopotele la Biserica timp de 10 minute doar pentru a se distra. Batrana ne-a spus ca ii este frica sa mai iese pe drum pentru ca a fost amenintata de mai multe ori de mai multi tineri ca o vor omora.

  Vineri 7 septembrie 2012, Robert Munteanu si Cojocaru Florin fiind sub influenta bauturilor alcoolice, au pus mana pe o coasa si au amenintat in prima faza pe sotul femeii, care se afla in sat la cumparaturi. Niste vecini le-au luat coasele din mana celor doi barbati care spuneau ca ii vor taia gatul barbatului.

  Ajunsa la fata locului dupa ce a fost chemata de catre vecini, Florica Ciubotariu, a fost luata la bataie de catre cei doi tineri, batrana alegandu-se cu doua coaste rupte.
  Tot in aceeasi zi, femeia s-a trezit cu vreo 20 de tineri la poarta printre care si cei patru sus mentionati, care i-au rupt poarta cu topoarele si i-au spart geamurile la casa cu pietre.

  Imediat in zona a ajuns si baiatul batranei, Vasile, care si-a incasat-o si el de la alti tineri, fratii Mihai si Cristinel Hutu, care se pare ca i-ar fi furat si un lantisor de 1000 euro iar un alt tanar, Ion Nica, i-a dat cu un par peste mana pe care i-a rupt-o.

  Cei doi frati au mai avut si in trecut astfel de fapte, dar nu au patit absolut nimic, se pare legea doarme in satul Boureni.

  Familia Ciubotariu a mers la Politia din Motca pentru a-si cauta dreptatea insa organele de aici i-au trimis la Pascani spunand ca nu tine de ei aceasta problema. Astfel, azi de dimineata am gasit-o pe batrana in sediul Politiei Pascani, cu lacrimi in ochi incercand sa isi faca dreptate.

  Urmeaza ca batrana sa depuna o plangere impotriva tinerilor si ca politistii sa deschida o ancheta.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet