More

  Legături virtuale la “Unirea”

  Array

  Navigare pe internet altfel pentru elevii de la Unirea. Timp de câteva ore, tinerii alături de cadrele didactice au aflat lucruri noi despre utilizarea calculatorului, istoria internetului, dar şi curiozităţi despre cele mai uzuale motoare de căutare.

  Un nou proiect judeţean demarat la Colegiul Tehnic CF ”Unirea” din Paşcani. Cu ocazia zilelor şcolii, elevii şi cadrele didactice au iniţiat o activitate interesantă privind spaţiul virtual, necunoscutele dar şi surprizele din acest domeniu. “Legături virtuale – experienţe de învăţare” îşi propune să dezvolte creativitatea adolescenţilor prin participarea activă la cele 3 secţiuni: Creativitate, Comunicare şi Calculator.

  Activitatea de astăzi a început cu o prezentare dedicată pionerului informaticii româneşti Grigore Moisil realizată de o elevă din clasa a XII a. Ana Dogariu spune că a ales să pună în evidenţă moisilismele academicianului.

  De asemenea, în cadrul activităţii de azi a fost prezentat şi un scurt istoric al evoluţiei internetului, dar şi top 10 curiozităţi legate de cea mai accesată reţea de socializare.

  Elevii spun că au învăţat lucruri noi şi cu siguranţă sunt curioşi cum va evolua era tehnologiei în următorii ani.

  Reamintim că în această săptămână au loc mai multe activităţi la Colegiul Tehnic CF ”Unirea” menite să marcheze 96 ani de la înfiinţarea unităţii de învăţământ.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI