-5.1 C
Paşcani
duminică, ianuarie 29, 2023

Lecturi sadoveniene, concurs la Protopopiatul Pascani

 

Seria evenimentelor dedicate prozatorului Mihail Sadoveanu dar si colegiului cu acelasi nume din Pascani a continuat si in acesta saptamana. Pe 7 noiembrie in sala „ Visarion Puiu”din cadrul Protopopiatul din Pascani a avut loc cea de-a XXIII-a editie a concursului „Lecturi sadoveniene”. Au participat elevi de la sapte unitati de invatamant din Pascani, Harlau, Halaucesti si orasul Ialoveni din Republica Moldova, localitate infratita cu municipiul Pascani. Tema din acest an a fost romanul „Zodia Cancerului sau Vremea Ducăi-Vodă”.

„Coordonat de prof. Cristina Liuță și Daniela Mertic, echipajul CNMS, format din Natalia Chifor și Andrei Gospodaru, s-a clasat pe locul I, oferindu-ne bucuria și darul sărbătoririi celor 90 de ani de existență a colegiului.
Locul al II-lea a fost obținut de Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Hârlău, iar locul a III-lea, de Liceul Teoretic „Bogdan Vodă” din Hălăucești.
Mențiuni au luat, în ordine descrescătoare: Liceul Teoretic „Petre Ștefănucă” din Ialoveni, Liceul Teoretic „Miron Costin” din Pașcani, Colegiul Tehnic „C.F. Unirea” din Pașcani și Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” din Pașcani.” se arata intr-un comunicat postat pe pagina de Facebook a unitatii de invatamant.

Mentionam ca toti castigatorii au fost rasplatiti cu premii in carti si diplome.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow